Nærvær og indlevelse i fokus


Hos Trekantens Dyrlæger er jeres kæledyr vores fokus. Nærvær og indlevelse er altafgørende i vores faglige tilgang. Og vi ser os selv som dyrenes ambassadører for et godt liv. Uanset om din hund har brug for tandpleje, din kat skal til sundhedscheck, eller der er tale om en akut henvendelse, gør vi meget ud af dialog. På den måde mener vi, at vi får det bedste indblik i jeres behov og situation – og dermed kan vi sikre jer og jeres kæledyr den bedste behandling.

Tre klinikker i Trekantsområdet

Som vores navn indikerer dækker vi hele Trekantområdet. Vi har i to dyreklinikker og et dyrehospital, hvor vores team af dygtige dyrlæger og veterinærsygeplejersker cirkulerer rundt, alt afhængig af, hvor der er behov for dem. Det betyder, at jeres kæledyr kan blive tilset af samme dyrlæge og plejepersonale hver gang, I besøger os – hvis I ønsker det.

Vores dyrehospital ligger i Fredericia. Derudover har vi klinik i Taulov og i Børkop, og generelt mange kunder fra Middelfart, Vejle og Kolding området. Vores faciliteter er indrettet i lyse og imødekommende omgivelser, så der er plads til både ejer og kæledyr.  

Klinikkens åbningstider

Fredericia Dyrehospital

Man - fre 8.00 - 17.00

Børkop Dyreklinik

Man - fre 12.00 - 17.00

Taulov Dyreklinik

Man - fre 10.00 - 17.00

Tidsbestilling Man-fre kl. 8.00-17.00 75 56 20 88

CVR: 28159234 | Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top