Tandbehandling


Tre ud af fire hunde og katte får gennem livet tandproblemer. Hos hunde er det tandsten, tandkødsbetændelse og parodontose som dominerer sygdomsbilledet. Har hunde først fået parodontose, kan bakterierne gå over i blodbanen og slå sig ned i andre organer, hvilket kan give livstruende sygdomme i f.eks. hjerteklapper, lunger, lever og nyrer.

Hos katte er den hyppigste tandsygdom tandresorptioner. Det er en yderst smertefuld lidelse, hvor kattens egne celler nedbryder tænderne. Det er oftest tandhalsen og tandrødderne som angribes og disse læsioner kan ofte kun opdages ved hjælp af røntgenbilleder. Tilstanden er meget smertefuld, men desværre giver katte sjældent udtryk for tandpine.

Hos Trekantens Dyrlæger tager vi mundhuleproblemer meget seriøst. Under de årlige sundhedsundersøgelser laver vi altid en grundig undersøgelse af patientens mundhule for at opdage tegn på sygdom så hurtigt som muligt. Vi råder over moderne udstyr til tandundersøgelser og behandling. Heriblandt kan nævnes digital tandrøntgen, som er et nødvendigt redskab for at undersøge mange lidelser i mundhulen.

CVR: 28159234 | Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top