Vores medarbejdere


Søren Hornbæk

Dyrlæge, GPcert(SAS) og indehaver

Har siden studietiden været meget fokuseret på at dygtiggøre sig indenfor kæledyrsområdet. Han har taget en lang række kurser indenfor både medicinske og kirurgiske sygdomme af smådyr. Sørens store interesse er den kirurgiske del og specielt den ortopædkirurgiske del. Søren har afsluttet en toårig, international akkrediteret efteruddannelse i smådyrskirurgi og har fået titlen GPcert(SAS), eller certificeret kæledyrskirurg.

Søren bor på et nedlagt landbrug med sin hustru Katja, som også er dyrlæge. På bondegården har de alverdens dyr deriblandt heste, katte og hund. Sørens kæreste eje er labradoren Herman som fungerer som klinikhund på Fredericia Dyrehospital. Herman kigger som regel fra kontoret og ud i butikken, mens han håber på, at nogen vil kæle med ham.


Henrik Harpøth

Dyrlæge og indehaver

Henrik blev færdiguddannet som dyrlæge i 2009. Henrik startede ud i en stilling, hvor han arbejdede med både kæledyr og store husdyr. Herefter fik han en stilling på et af landets førende dyrehospitaler på Sydsjælland. Han arbejdede primært med orthopædkirurgiske lidelse hos kæledyr. Henrik var i denne stilling i 4 år og har tilegnet sig stor erfaring indenfor både basal- og orthopædkirurgi. Han har løbende deltaget i medicinske og kirurgiske kurser - herunder et ophold i Zagreb, med efteruddannelse i operation af forskellige typer af knoglebrud.

Af andre kurser skal nævnes:

- Ultralydsscanning

- Tandsygdomme

- Basal og avanceret bløddelskirurgi

- Rygkirurgi

Henrik bor privat i Taulov sammen med sin kone  Karina som også er dyrlæge, sin datter Marie på 2 år og deres  labrador Mille. I fritiden dyrker han gerne motion, går på jagt eller ses med venner og familie.


Mogens Ravn

Dyrlæge og indehaver

Er uddannet dyrlæge i 1985, og har, bortset fra en afstikker til Sydfyn, arbejdet i vores praksis lige siden. Mogens har været med i udviklingen fra hovedsagelig stordyrspraksis til nu næsten udelukkende at arbejde med kæledyr.

Ved et besøg hos Mogens får man hurtigt indtryk af at kunden er i centrum, og Mogens tager altid kunden med på råd; dog altid med sikker viden om, at han er dyrenes garant for et værdigt liv. Mogens er dygtig til, med sund fornuft, at få det bedste resultat til alles tilfredshed. Mogens er gift med Gerda og har boet i Taulov i 23 år. Parret har tre katte, som deles lidt med naboen til alles tilfredshed.


Claus Søndergaard

Dyrlæge og indehaver

Claus har et omfattende arbejde med sundhedsrådgivning og tilsyn i svinebesætninger. Endvidere udføres der et stort arbejde i avls- og opformeringsbesætninger, når der skal udtages prøver, i forbindelse med eksport af grise til mange forskellige destinationer rundt omkring i verden. Claus er tilknyttet Svinepraksis.dk, som er en gruppe af samarbejdende svinedyrlæger.

Claus har et sideløbende arbejdet med smådyr, og har en meget bred erfaring, som strækker sig tilbage til 1985, at trække på. Arbejdet med svine- og smådyrspraksis går godt i spænd med hinanden, da begge dele drejer sig om, at der er tilegnet en god erfaring og en bred viden samtidigt med, at der findes et godt netværk at trække på. Claus er som regel at finde på Børkop Dyreklinik.

Claus bor sammen med sin kone Jill og deres to piger på en nedlagt landbrugsejendom i Lille Velling midt imellem Trekantens dyrlægers tre klinikker. Familien er udvidet med heste, kat og hunde, så der er også uden for arbejdstiden liv og glade dage med dyr.


Mia Lillelund

Dyrlæge, GPcert(SAM)

Er uddannet dyrlæge i 2001 og har siden 2003 udelukkende arbejdet med smådyr.
Mia har tidligere arbejdet ved Sommersted-Jels Dyrlægerne, på smådyrsklinik i skærgården Sverige og Esbjerg Dyreklinik.

Mia har sin daglige gang på Børkop Dyreklinik og Fredericia Dyrehospital.
Mia er specielt interesseret i medicinske sygdomme og har afsluttet en to-årig international akkrediteret uddannelse i intern medicin (GPcert(SAM)). Hun har også stor interesse i hudsygdomme, almen kirurgi og  tandsygdomme.

Mia bor i Trelde nord for Fredericia med sin mand Paul og deres 3 børn Emil, Anna og Sif samt deres madglade labrador Sari.


Søren Drimer Pejstrup

Dyrlæge

Søren er dyrlæge fra 2008 og har altid kun arbejdet med familiedyr. Han har indtil han kom til os arbejdet både i almen praksis, i henvisningspraksis og med vagtmodtagelse.

 

Søren interesserer sig for ud over det alment kliniske arbejde sig for ortopædi, neurologi (nervesygdomme) og billeddiagnostik.

 

Han er desuden med til arrangerer både danske og internationele kurser for andre dyrlæger, der ønsker at forbedre sig, og han driver flere hjemmesider med fokus på familiedyr.

 

Søren bor i Middelfart med sin kone Kamilla, der sammen har to meget aktive drenge Bertil og Antons samt deres legesyge kat Milo.

 


Jannie Ladegård

Veterinærsygeplejerske

Jannie Ladegaard er udlært her hos Trekantens Dyrlæger, og afsluttede sin uddannelse i Oktober 2012. Efterfølgende er hun blevet fastansat, og har sin daglige gang på Fredericia Dyrehospital.
Jannie har haft hund, hest og rotter i mange år. Hun har tidligere arbejdet med krybdyr og eksotiske pattedyr i Randers Regnskov hvor hun var ansat i to år.

Før Jannie startede som veterinærsygeplejerskeelev læste hun på Etologisk Institut hvor hun deltog i adskillige hundetrænings- og adfærdskurser. Derudover har hun også arbejdet med Horsemanship og adfærdsproblemer hos hest.
Jannie har rejst meget og besøgt det meste af verden. Hun har bl.a. arbejdet som frivillig i Costa Rica på et bevaringsprojekt for havskildpadder, samt på et stort internat for gadehunde i Spanien.
I sin fritid arbejder Jannie som frivillig på en varmestue, hvor hun tilser de hjemløses hunde. Det kan dreje sig om alt fra sårbehandling, negleklip, adfærdsproblemer – og alt muligt andet.
Jannie tager imod patienter til operation og konsultation, assisterer vores dyrlæger under operationer m.m., og er altid behjælpelig med råd og vejledning i butikken.

Jannie har altid Boris med på arbejde. Boris er en sød, men også fræk Border Terrier, som ofte er at finde på kontoret på Fredericia Dyrehospital.


Louisa Hernandez

Verterinærsygeplejerske

Louisa er udlært på Vejle Dyrehospital & Dyreklinik i oktober 2010 og efter eksamen havde hun et barselsvikariat som chefveterinærsygeplejerske på selv samme dyrehospital.

Louisa startede hos Trekantens Dyrlæger den 5. januar 2012. Hun ser frem til at møde dig og dit kæledyr på Fredericia Dyrehospital, hvor hun vil være klar til at give kyndig vejledning omkring adfærd, foder, legetøj, seler, mv. Louisa er kendetegnet ved sit smilende og imødekommende væsen. Louisa er ansvarlig for vores petshop i Fredericia. Desuden fungerer hun også som operationssygeplejerske og vil være at finde ved dit kæledyrs side, når der skal foretages operative indgreb.

Louisa er bosiddende i Thyregod sammen med sin mand Dennis og datter Lily samt deres hund Fie. Fie er et fantastisk lille ”gadekryds” – Jack Russel Terrier/dansk svensk gårdhund og Louisas lille øjesten.


Susanne Billeschou

Veterinærsygeplejerske

Veterinærsygeplejerske og oprindeligt uddannet på Skanderborg Dyrehospital og har været ansat hos Trekantens Dyrlæger siden 1998. Til dagligt arbejder hun hovedsagligt på Fredericia Dyrehospital.

Susanne modtager vores klienter og patienter til konsultationer og operationer fra morgenstunden.
Efterfølgende overvåger hun de indlagte patienter før, under og efter narkose og/eller udvidede undersøgelser. Susanne elsker kontakten med dyr og har et godt tag på dyr. Derfor er hun en rigtig god støtte for de indlagte dyr. Susanne er også en kendt figur i petshoppen i Fredericia, hvor hun altid er behjælpelig med råd og vejledning. Susanne bor i Taulov sammen med Michael og deres to drenge. Familien har to katte som oprindeligt skulle have været aflivet som killinger, hvis ikke Susanne havde tilbudt kattene et trygt hjem.

Susanne og hendes familie overtog i Påsken 2013 den 5 årige Rox, som er en Golden Retriever hanhund. Rox kunne af forskellige årsager ikke blive hos sin gamle familie, og fandt derfor et nyt og godt hjem hos Susanne. Han trives rigtig fint og kommer heldigvis godt ud af det med de to katte Loui og Trine.


Lone Hansen

Klinikassistent

Har en kontoruddannelse og Det Grønne Bevis, som hun afsluttede med driftlederuddannelsen på Ladelund Landbrugsskole i 1990. Lone har hovedsageligt arbejdet med grise, men har også passet malkekvæg og høns.Hun har opdrættet Grand Danois siden 1993 og gennemført opdrætteruddannelsen i Dansk Kennel Klub.

Lone møder du hovedsageligt på klinikken i Taulov, hvor hun tager sig af både fodersalg, vejledning, operationsassistance m.m.

I dag arbejder hun som klinikassistent og skifter mellem alle tre klinikker i Fredericia, Børkop og Taulov. Lone bor sammen med sin mand Hans Christian i et lille skovløberhus i Hejls. De har for tiden en stor, blå Grand Danois og en korthåret gravhund, som deler sofaen med tre uopdragne katte.


Lone Sørensen

Klinikassistent

Lone har været ansat hos Trekantens Dyrlæger siden 1995 som klinikassistent. Lone passede butikken på Jernbanegade i mange år og hun flyttede naturligvis med til Teglværksvej da klinikken åbnede der.        

Lones arbejde består i at servicere kunder i klinikkerne og betjene telefonerne samt at indberette til Dansk Hunde- og Katte register. Derudover har Lone en blækspruttefunktion og hjælper hvor der er behov.

Lone har altid interesseret sig for dyr og har selv 2 katte og 4 heste sammen med sin mand på en landejendom udenfor Fredericia.
       


Louise Andersen

Veterinærsygeplerske

Louise er født og opvokset nord for Aalborg og er uddannet på Aalborg Dyrehospital i oktober 2015, hvorefter hun var ansat som veterinærsygeplejerske.

Louise valgte at rykke teltpælene op og søge nye udfordringer og er pt. ansat hos Trekantens Dyrlæger i et barselsvikariat.

Du vil primært møde Louise i butikken på Fredericia Dyrehospital, hvor hun vil tage godt imod jer og jeres kæledyr. Hun har ansvaret for vores petshop og vil være behjælpelig med kyndig, smilende vejledning i fodring og koststilskud og meget andet.

Louise bor sammen med sin kæreste og deres to hunde, Diesel og Jennie lidt uden for Kolding. I fritiden bruger hun meget tid på markprøve og jagttræning med sine labradors.   


Camilla

veterinærsygeplejerskeelev

Camilla er vores veterinærsygeplejerskeelev, og er påbegyndt sin uddannelse i marts 2019 og forventes at være færdig juni 2022.
Hun vil under hele forløbet være tilknyttet hospitalet i Fredericia.

Camilla er uddannet hestemanager i 2018 fra HANSENBERG i Kolding, hvor hun har været ansvarlig for pasning og træning af staldens ca. 40 dressurheste, herunder føl og ungheste.

Camilla vil gennem sin elevtid skiftevis være på Fredericia Dyrehospital og på skoleophold på HANSENBERG i Kolding.

Camilla bor sammen med sin kæreste i Kolding og deres Schæfer/Labradorblandingen, Walter.


Maria

Veterinærsygeplejerske

Maria er født og opvokset i Vejen. Hun blev uddannet veterinærsygeplejerske hos Vestfyns Dyrlæger d. 13 oktober 2017. Hun har haft et barselsvikariat ved Dyrlægerne Egtved i 2018, og kom efterfølgende til Trekantens Dyrlæger d. 17 december 2018 som barselsvikar for veterinærsygeplejerske Karina. Maria vil du kunne møde hovedsagligt i Børkop, men er også at møde på Fredericia dyrehospital.

Maria er selverkendt Crazy cat lady, og elsker udvikle sig inden for katteadfærd og kattevenlig håndtering. Yderligere er hun også vild med at snakke ernæring og hjælpe dig med at finde den helt rigtige foderløsning til dig kæledyr.

Maria bor i Kolding i et lille byhus med hendes kæreste og deres kat Bowie.


CVR: 28159234 | Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top