Vores medarbejdere


Søren Hornbæk

Dyrlæge, GPcert(SAS) og indehaver

Søren har siden studietiden været meget fokuseret på at dygtiggøre sig indenfor kæledyrsområdet. Han har taget en lang række kurser indenfor både medicinske og kirurgiske sygdomme af smådyr. Sørens store interesse er den kirurgiske del og specielt den ortopædkirurgiske del. Søren har bl.a. afsluttet en toårig, international akkrediteret efteruddannelse i smådyrskirurgi og har fået titlen GPcert(SAS), eller certificeret kæledyrskirurg.I de senere år har Søren taget yderlige uddannelse i kikkertundersøgelser og foretager mange kikkertoperationer på hund og kat.

Søren bor på et nedlagt landbrug med sin hustru Katja, som også er dyrlæge. Sammen har de to børn Marius og Jeppe. På bondegården har de alverdens dyr deriblandt heste, køer, katte og hund. Sørens kæreste dyreeje er labradoren Folmer som ofte er med på Fredericia Dyrehospital. Udover Sørens passion for dyr går han meget op i natur og nyder lange gåture i ved skov og strand.


Henrik Harpøth

Dyrlæge og indehaver

Henrik blev færdiguddannet som dyrlæge i 2009. Han startede ud i en stilling, hvor han arbejdede med både kæledyr og store husdyr, og har arbejdet på et af landets førende smådyrsdyrehospitaler på Sydsjælland.

Han arbejder primært med orthopædkirurgiske lidelser hos kæledyr - altså led og knogler, så hvis dit kæledyr brækker et ben, vil det være ham, der skal hjælpe dig.

Henrik har stor erfaring med både basal- og orthopædkirurgi. Han har løbende deltaget i medicinske og kirurgiske kurser. Herunder har han bl.a. haft et ophold i Zagreb, med efteruddannelse i operation af forskellige typer af knoglebrud.

Af andre kurser skal nævnes:

Henrik bor ved Drejens ved Kolding sammen med sin kone Karina som også er dyrlæge. Sammen har de tre piger: Marie, Julie og Emma. De har også en kærlig labrador, der hedder Mille.

I fritiden løber Henrik gerne en tur, går på jagt eller ses med venner og familie.


Mia Lillelund

Dyrlæge, GPcert(SAM)

Er uddannet dyrlæge i 2001 og har siden 2003 udelukkende arbejdet med smådyr. Mia har også før hun kom til os arbejdet med familiedyr på smådyrsklinik i både Danmark og i den svenske skærgård. 

Mia er medlem af foreningen DVEN, som er et netværk af danske dyrlæger med special interesse i hudsygdomme og allergi. Hun er nemlig specielt interesseret i hud- og øre-problemer og i medicinske sygdomme. Hun har desuden deltaget i aktuelle kurser og flere dermatologiske kongresser i Europa.

Mia har desuden afsluttet en to-årig international akkrediteret uddannelse i intern medicin (GPcert(SAM)). Så har din hund røde poter, en allergisk hudsygdom eller en medicinsk sygdom, er hun den rette til at hjælpe.

Mia bor i Trelde nord for Fredericia med sin mand Paul og deres 3 børn Emil, Anna og Sif. Mia nyder god mad med familie og venner i det røde sommerhus i skoven i Sverige og en gåtur ved stranden.


Agnete Solvej Frederiksen

Dyrlæge

Agnete blev færdiguddannet dyrlæge i foråret 2013, og har siden dengang udelukkende beskæftiget sig med smådyr. Hun startede her hos Trekantens Dyrlæger i februar 2021. 

Hun har tidligere arbejdet på et par mindre dyreklinikker med almen medicin og kirurgi, samt på ét større vagthospital og har derfor en stor erfaring i at hjælpe akut syge og tilskadekomne dyr. 

Agnete har løbende taget kurser og holder sig opdateret med nyeste viden inden for dyrlægefaget, så hun altid kan give dig og dit kæledyr den bedst mulige behandling.   

Hun interesserer sig specielt for kirurgi og reproduktion, og har også selv opdrættet hundehvalpe. 

Agnete bor med sin mand og deres to drenge på en skøn landejendom ved Brørup. Sammen har de en dejlig labrador, Ronja, som Agnete nyder at løbe ture i skoven med.

De har også en kælen kat: Batman, som er en flot sort langhårskat. Agnete har desuden 6 høns, og de æg, de lægger, bruges til at bage og lave flotte kager. 


Søren Drimer Pejstrup

Dyrlæge

Søren er uddannet dyrlæge i 2008 og har hele sin karriere arbejdet med familiedyr. Han har indtil han kom til os arbejdet både i almen praksis, i henvisningspraksis og med vagtmodtagelse.

Søren interesserer sig for det alment kliniske arbejde, tandsygdomme, ortopædi, neurologi (nervesygdomme) og billeddiagnostik.

Mange af vores tandpatienter og paradentose-patienter vil derfor blive set af ham.

Han er desuden med til arrangerer både danske og internationale kurser for andre dyrlæger, der ønsker at dygtiggøre sig, og han driver flere hjemmesider med fokus på familiedyrs sundhed.

Søren bor i Middelfart sammen med sine to aktive drenge Bertil og Anton. I fritiden nyder Søren at løbe et halvmarathon, arbejde på sine hjemmesider og tegne en tegning.


Thomas Damm Poulsen

Dyrlæge

Thomas blev uddannet veterinær ved Københavns Universitet i marts 2019.

Han startede sin karriere i en blandet praksis på Mors, hvor han arbejdede både med smådyr og produktionsdyr. Dog fandt han hurtig ud af, at det var smådyrene han ville beskæftige sig med permanent. Derfor skiftede han job til et dyrehospital i Vestjylland og har arbejdet der i halvandet år, før han kom til os, hvor du nu kan møde hans gode humør i vores konsultationer.

Thomas har interesser indenfor kirurgi, almen medicin, øjensygdomme og kardiologi (hjertesygdomme), og han har særligt fokus på odontologi (tandsygdomme).

Thomas bor i Fredericia og har to børn. En dreng og en pige som hedder Vilfred og Ella. I sin fritid bruger han tiden på familien, venner og cykler crossbike i skoven.


Mette Thinnesen

Dyrlæge

Mette blev færdiguddannet i 2017 og har siden udelukkende arbejdet med smådyr. Hun har arbejdet på et større dyrehospital i Aalborg og en lille dyreklinik i Esbjerg inden hun kom til os i september 2019. Efter et år på barsel er hun tilbage i klinikken fra januar 2022. 

Mette interesserer sig for almen kirurgi og medicinske sygdomme hos hund og kat. Derudover interesserer hun sig også for kaniner og gnavere.

Mette bor i Esbjerg med sin kæreste Niclas og deres søn Viggo. De har også tolleren Gaia som Mette går DCH’s lydighedsprogram med.


Jannie Ladegård

Autoriseret veterinærsygeplejerske

Jannie Ladegaard er udlært her hos Trekantens Dyrlæger, og afsluttede sin uddannelse i oktober 2012. Efterfølgende er hun blevet fastansat, og har sin daglige gang på Fredericia Dyrehospital.
Jannie har haft hund, hest og rotter i mange år. Hun har tidligere arbejdet med krybdyr og eksotiske pattedyr i Randers Regnskov, hvor hun var ansat i to år.

Før Jannie startede som veterinærsygeplejerskeelev læste hun på Etologisk Institut, hvor hun deltog i adskillige hundetrænings- og adfærdskurser. Derudover har hun også arbejdet med Horsemanship og adfærdsproblemer hos heste.

Hun har rejst meget og besøgt det meste af verden. Hun har bl.a. arbejdet som frivillig i Costa Rica på et bevaringsprojekt for havskildpadder, samt på et stort internat for gadehunde i Spanien.

Jannie tager imod patienter til operation og konsultation, assisterer vores dyrlæger under operationer m.m., og er altid behjælpelig med råd og vejledning i butikken.

Hendes hun Boris er næsten altid med på arbejde. Boris er en sød, men også fræk Border Terrier, som ofte er at finde på kontoret på Fredericia Dyrehospital.


Susanne Billeschou

Autoriseret veterinærsygeplejerske

Susanne er oprindeligt uddannet på Skanderborg Dyrehospital, og har været ansat hos Trekantens Dyrlæger siden 1998.

Susanne er ofte at finde på operationsstuen, hvor hun assisterer ved operationer og overvåger patientens narkose.

Hun elsker kontakten med dyr og har et rigtig godt tag på dem. Derfor er hun en god støtte for de indlagte patienter under deres ophold på dyrehospitalet. Derudover sørger Susanne for patienternes medicin og eventuelle blodprøver i vores in-house laboratorium.

 

Privat bor Susanne i Taulov sammen med Michael og deres to drenge. Familien har en kat som oprindeligt skulle have været aflivet som killing, hvis ikke Susanne havde tilbudt den et trygt hjem.


Pia Berthelsen

Klinikassistent
Pia er uddannet som ekspedient og var ansat her ved Trekantens Dyrlæger i 2009 til 2012. Nu har vi heldigvis fået hende tilbage.
Pia brænder for at give god service og dyrene giver hende alt den glæde, hun kan ønske sig - i følge hende selv.
Hun bor sammen med Morten i Fredericia, og sin fritid bruger Pia på spinning, familie og venner og sin hund Speedy, der er en FT Cocker.

Camilla Jochimsen

Autoriseret veterinærsygeplejerske

Camilla begyndte som elev hos os i marts 2019 og blev i juni 2022 færdiguddannet autoriseret veterinærsygeplejerske. Hun har heldigvis valgt at blive hos os efter sin uddannelse og hun er nu en fast del af teamet på hospitalet i Fredericia.

Hun er desuden uddannet hestemanager i 2018 fra Hansenberg i Kolding, hvor hun har været medansvarlig for pasning og træning af staldens ca. 40 dressurheste, herunder føl og ungheste.

Privat bor hun i Smidstrup, hvor hun har købt hus sammen med sin kæreste Mads. Fritiden bliver også brugt sammen med deres Schæfer/Labradorblanding Walter og venner og familie.


Julie Karkov

Autoriseret veterinærsygeplejerske

Julie er uddannet veterinærsygeplejerske og efter sin elevtid på en dyreklinik lidt uden for Århus. Julie startede hos os i oktober 2020. Hun er meget interesseret i katte og katteadfærd, og arbejder på at udvide sin horisont indenfor dette område.

Fritiden bliver brugt på venner og familie, og hun elsker at rejse og opleve forskellige kulturer.

Privat bor hun sammen med min kæreste Daniel i Nr. Åby og deres skovkatte-blanding Simba. Julies lørdag er allerbedst med katten på skødet, en god film og et halv glas kølig rosé.


Charlotte Spindler

Veterinærsygeplejerskeelev

Charlotte er vores nyest tilkommende. Hun startede på uddannelsen til veterinærsygeplerske i marts 2020 og skal oplæres i sin elevtid hos os. Charlotte bliver færdiguddannet i 2023.

Hun har særligt interesse for tandsundhed og adfærd. 

Fritiden bruge Charlotte på træning og heste. Hun er vokset op på en rideskole, og har gået til voltigering og ridning i mange år. Og efter sin uddannelse sigter hun på arbejde i blandet dyrlægepraksis.


Camilla Vinum

veterinærsygeplejerskeelev

Camilla er vores nyeste tilkommende. Hun startede op som veterinærsygeplejerskeelev hos os d. 1. august, og har sit første skoleforløb i oktober 2022.

I sin fritid bruger Camilla en masse tid med venner og familie. Hun elsker at rejse, og har været i Spanien i måneds tid, hvor hun hjalp til i en dyrepark.

Camilla har førhen været plejemor for flere killinger fra internater, indtil de var klar til deres kommende hjem.


CVR: 28159234 | Cookiepolitik
Top