Vores medarbejdere


Søren Hornbæk

Dyrlæge, GPcert(SAS) og indehaver

Har siden studietiden været meget fokuseret på at dygtiggøre sig indenfor kæledyrsområdet. Han har taget en lang række kurser indenfor både medicinske og kirurgiske sygdomme af smådyr. Sørens store interesse er den kirurgiske del og specielt den ortopædkirurgiske del. Søren har bl.a. afsluttet en toårig, international akkrediteret efteruddannelse i smådyrskirurgi og har fået titlen GPcert(SAS), eller certificeret kæledyrskirurg.

Søren bor på et nedlagt landbrug med sin hustru Katja, som også er dyrlæge. Sammen har de to børn Marius og Jeppe. På bondegården har de alverdens dyr deriblandt heste, katte og hund. Sørens kæreste eje er labradoren Herman som fungerer som klinikhund på Fredericia Dyrehospital.

Herman kigger som regel med fra kontoret, mens han håber på, at nogen vil kæle med ham, hvis han da ikke hemmeligt lister rundt på lageret efter noget, der kan spises.


Henrik Harpøth

Dyrlæge og indehaver

Henrik blev færdiguddannet som dyrlæge i 2009. Han startede ud i en stilling, hvor han arbejdede med både kæledyr og store husdyr, og har arbejdet på et af landets førende dyrehospitaler på Sydsjælland.

Han arbejdede primært med orthopædkirurgiske lidelser hos kæledyr - altså led og knogler, så hvis dit kæledyr brækker et ben, vil det være ham, der skal hjælpe dig.

Henrik har stor erfaring med både basal- og orthopædkirurgi. Han har løbende deltaget i medicinske og kirurgiske kurser. Herunder har han bl.a. haft et ophold i Zagreb, med efteruddannelse i operation af forskellige typer af knoglebrud.

Af andre kurser skal nævnes:

  • Basal og avanceret bløddelskirurgi
  • Ultralydsskanning
  • Tandsygdomme
  • Rygkirurgi

Henrik bor ved Drejens ved Kolding sammen med sin kone Karina som også er dyrlæge. Sammen har de to piger; Marie og Julie og venter nr. 3 til foråret. De har også en kærlig labrador, der hedder Mille.

I fritiden løber Henrik gerne en tur, går på jagt eller ses med venner og familie.


Mia Lillelund

Dyrlæge, GPcert(SAM)

Er uddannet dyrlæge i 2001 og har siden 2003 udelukkende arbejdet med smådyr. Mia har også før hun kom til os arbejdet familiedyr på smådyrsklinik i både Danmark og i den svenske skærgård. 

Mia har sin daglige gang både på Taulov Dyreklinik og Fredericia Dyrehospital.

Mia er medlem af foreningen DVEN, som er et netværk af danske dyrlæger med special interesse i hudsygdomme og allergi. Hun er nemlig specielt interesseret i hudproblemer og i medicinske sygdomme. Hun har desuden deltaget i aktuelle kurser og flere dermatologiske kongresser i Europa.

Mia har desuden afsluttet en to-årig international akkrediteret uddannelse i intern medicin (GPcert(SAM)). Så har din hund røde poter, en allergisk hudsygdom eller en medicinsk sygdom, er hun den rette til at hjælpe.

Mia bor i Trelde nord for Fredericia med sin mand Paul og deres 3 børn Emil, Anna og Sif.


Agnete Solvej Frederiksen

Dyrlæge

Agnete blev færdiguddannet dyrlæge i foråret 2013, og har siden dengang udelukkende beskæftiget sig med smådyr. Hun startede her hos Trekantens Dyrlæger i februar 2021. 

Hun har tidligere arbejdet på et par mindre dyreklinikker med almen medicin og kirurgi, samt på ét større vagthospital og har derfor en stor erfaring i at hjælpe akut syge og tilskadekomne dyr. 

Agnete har løbende taget kurser og holder sig opdateret med nyeste viden inden for dyrlægefaget, så hun altid kan give dig og dit kæledyr den bedst mulige behandling.   

Hun interesserer sig specielt for kirurgi og reproduktion, og har også selv opdrættet hundehvalpe. 

Agnete bor med sin mand og deres to drenge på en skøn landejendom ved Brørup. Sammen har de en dejlig labrador, Ronja, som Agnete nyder at løbe ture i skoven med.

De har også to kælne katte: Batman, som er en flot sort langhårskat og hans gråstribede bror Robin. Agnete har desuden 6 høns, og de æg, de lægger, bruges til at bage og lave flotte kager. 


Søren Drimer Pejstrup

Dyrlæge

Søren er uddannet dyrlæge i 2008 og har hele sin karriere arbejdet med familiedyr. Han har indtil han kom til os arbejdet både i almen praksis, i henvisningspraksis og med vagtmodtagelse.

Søren interesserer sig for det alment kliniske arbejde, tandsygdomme, ortopædi, neurologi (nervesygdomme) og billeddiagnostik.

Mange af vores tandpatienter og paradentose patienter vil derfor blive set af ham.

Han er desuden med til arrangerer både danske og internationale kurser for andre dyrlæger, der ønsker at dygtiggøre sig, og han driver flere hjemmesider med fokus på familiedyrs sundhed.

Søren bor i Middelfart sammen med sine to aktive drenge Bertil og Anton. I fritiden nyder Søren at løbe et halvmarathon, arbejde på sine hjemmesider og tegne en tegning.


Thomas Damm Poulsen

Dyrlæge

Thomas blev uddannet veterinær ved Københavns Universitet i marts 2019.

Han startede sin karriere i en blandet praksis på Mors, hvor han arbejdede både med smådyr og produktionsdyr. Dog fandt han hurtig ud af, at det var smådyrene han ville beskæftige sig med permanent. Derfor skiftede han job til et dyrehospital i Vestjylland og har arbejdet der i halvandet år, før han kom til os.

Thomas har interesse i tandsygdomme, kirurgi, almen medicin, øjensygdomme og kardiologi (hjertesygdomme)

Thomas bor i Fredericia og har to børn. En dreng og en pige som hedder Vilfred og Ella. I sin fritid bruger han tiden på familien, venner og cykler crossbike i skoven.


Mette Thinnesen

Dyrlæge

Mette blev færdiguddannet i 2017 og har siden udelukkende arbejdet med smådyr. Hun har arbejdet på et større dyrehospital i Aalborg og en lille dyreklinik i Esbjerg inden hun kom til os i september 2019. Efter et år på barsel er hun tilbage i klinikken fra januar 2022. 

Mette interesserer sig for almen kirurgi og medicinske sygdomme hos hund og kat. Derudover interesserer hun sig også for kaniner og gnavere.

Mette bor i Esbjerg med sin kæreste Niclas og deres søn Viggo. De har også tolleren Gaia som Mette går DCH’s lydighedsprogram med.


Jannie Ladegård

Veterinærsygeplejerske

Jannie Ladegaard er udlært her hos Trekantens Dyrlæger, og afsluttede sin uddannelse i oktober 2012. Efterfølgende er hun blevet fastansat, og har sin daglige gang på Fredericia Dyrehospital.
Jannie har haft hund, hest og rotter i mange år. Hun har tidligere arbejdet med krybdyr og eksotiske pattedyr i Randers Regnskov, hvor hun var ansat i to år.

Før Jannie startede som veterinærsygeplejerskeelev læste hun på Etologisk Institut, hvor hun deltog i adskillige hundetrænings- og adfærdskurser. Derudover har hun også arbejdet med Horsemanship og adfærdsproblemer hos heste.

Jannie har rejst meget og besøgt det meste af verden. Hun har bl.a. arbejdet som frivillig i Costa Rica på et bevaringsprojekt for havskildpadder, samt på et stort internat for gadehunde i Spanien.

Jannie tager imod patienter til operation og konsultation, assisterer vores dyrlæger under operationer m.m., og er altid behjælpelig med råd og vejledning i butikken.

Jannie har altid Boris med på arbejde. Boris er en sød, men også fræk Border Terrier, som ofte er at finde på kontoret på Fredericia Dyrehospital.


Susanne Billeschou

Veterinærsygeplejerske

Susanne er oprindeligt uddannet på Skanderborg Dyrehospital og har været ansat hos Trekantens Dyrlæger siden 1998. Til dagligt arbejder hun hovedsagligt på Fredericia Dyrehospital.

Susanne modtager vores klienter og patienter til konsultationer og operationer fra morgenstunden.
Efterfølgende overvåger hun de indlagte patienter før, under og efter narkose og/eller udvidede undersøgelser.

Hun elsker kontakten med dyr og har et godt tag på dyr. Derfor er hun en rigtig god støtte for de indlagte dyr. Susanne er også en kendt figur i petshoppen i Fredericia, hvor hun altid er behjælpelig med råd og vejledning.

Privat bor Susanne i Taulov sammen med Michael og deres to drenge. Familien har en kat som oprindeligt skulle have været aflivet som killing, hvis ikke Susanne havde tilbudt den et trygt hjem.

Susanne og hendes familie overtog i Påsken 2013 den 5 årige Rox, som er en Golden Retriever hanhund. Rox kunne ikke blive hos sin gamle familie, og fandt derfor et nyt og godt hjem hos Susanne. Han trives rigtig fint og kommer heldigvis godt ud af det med katten Loui.


Lone Hansen

KLINIKASSISTENT

Lone har en kontoruddannelse og Det Grønne Bevis, som hun afsluttede med driftslederuddannelsen på Ladelund Landbrugsskole i 1990. Lone har hovedsageligt arbejdet med grise, men har også passet malkekvæg og høns. Hun har opdrættet Grand Danois siden 1993 og gennemført opdrætteruddannelsen i Dansk Kennel Klub.

Du møder hovedsageligt Lone på klinikken i Taulov, hvor hun tager sig af både fodersalg, vejledning, operationsassistance m.m.

I dag arbejder hun som klinikassistent og skifter mellem begge klinikker. Lone bor sammen med sin mand Hans Christian i et lille skovløberhus i Hejls. De har for tiden en stor, blå Grand Danois og en korthåret gravhund, som deler sofaen med tre uopdragne katte.

 


Pia Berthelsen

Klinikassistent
Pia er uddannet som ekspedient og var ansat her ved Trekantens Dyrlæger i 2009 til 2012. Nu har vi heldigvis fået hende tilbage.
Pia brænder for at give god service og dyrene giver hende alt den glæde, hun kan ønske sig - i følge hende selv.
Hun bor sammen med Morten i Fredericia, og sin fritid bruger Pia på spinning, familie og venner og sin hund Speedy, der er en FT Cocker.

Camilla Jochimsen

veterinærsygeplejerskeelev

Camilla er vores veterinærsygeplejerskeelev. Hun er begyndt sin uddannelse i marts 2019 og vil være færdig juni 2022. Hun vil under hele forløbet være tilknyttet hospitalet i Fredericia.

Hun er uddannet hestemanager i 2018 fra Hansenberg i Kolding, hvor hun har været medansvarlig for pasning og træning af staldens ca. 40 dressurheste, herunder føl og ungheste.

Gennem sin elevtid vil hun skiftevis være på Fredericia Dyrehospital og på skoleophold i Kolding.

Camilla bor sammen med sin kæreste Mads i Kolding og deres Schæfer/Labradorblanding Walter.


Julie Karkov

Veterinærsygeplejerske

Julie er uddannet veterinærsygeplejerske og efter sin elevtid på en dyreklinik lidt uden for Århus. Julie starter hos os i oktober 2020.

Fritiden bliver brugt på venner og familie, og hun elsker at rejse og opleve forskellige kulturer.

Privat bor hun sammen med min kæreste Daniel i Glamsbjerg og deres skovkatte-blanding Simba.


Charlotte Spindler

Veterinærsygeplejerskeelev

Charlotte er vores nyest tilkommende. Hun startede på uddannelsen til veterinærsygeplerske i marts 2020 og skal oplæres i sin elevtid hos os. Charlotte bliver færdiguddannet i 2023.

Fritiden bruge Charlotte på træning og heste. Hun er vokset op på en rideskole (og fun-fact som Lone Sørensens nabo), og har gået til voltigering og ridning i mange år.


CVR: 28159234 | | Cookiepolitik
Top