Gratis kloklip! Læs mere

Online booking


Ved alle sygdomstilfælde bedes du altid kontakte os på 75 56 20 88. Der omstilles automatisk til vagtdyrlægen udenfor normal åbningstid.

Online booking giver mulighed for at booke tid til almindelig sundhedsundersøgelse samt vaccination, unghundeundersøgelse og negleklip. Alle sygdomskonsultationer og operationer der kræver indlæggelse og/eller narkose skal fortsat bookes telefonisk.

Der er ofte flere tilgængelige tider telefonisk end der er online. Ring endelig hvis du ikke kan finde en onlinetid, som passer dig.

Ved online booking skal du være opmærksom på at nye patienter skal oprettes først. Det tager ofte lidt tid, inden der bliver tilsendt et login.

Patienter der allerede har en journal hos Trekantens Dyrlæger MÅ IKKE oprettes på ny, da vi så vil få flere journaler på samme patient. Dit login består af et brugernavn og en kode. Hvis du har glemt dit login, kan du vælge glemt kode. Her skal du indtaste den email-adresse, vi har registreret (den du får tilsendt reminder og kvitteringer på). Vær opmærksom på om dit kæledyr evt. er oprettet med din mand, kone, kæreste eller arbejdsmailadresse, da hver patient kun har en mailadresse tilknyttet.

 

Onlinebooking

CVR: 28159234 | Cookiepolitik
Top