Aflivning af kanin - Rolig, omsorgsfuld og smertefri afskedNår det er tid til at aflive din kanin, kan det være en svær beslutning at tage. Som dyreejer har du måske modtaget mange års selskab, kærlighed, hengivenhed og loyalitet fra din kanin, og den har måske været en del af din familie. Det er naturligt at føle stærke følelser, når det er tid til at tage afsked med din kanin.

Hvornår er det tid til at vælge aflivning?

Ikke desto mindre er det vigtigt at huske på, at det at få sin kanin aflivet kan være den mest barmhjerte beslutning, især hvis den lider af aldersrelaterede problemer eller alvorlige sygdomme. Ved at tage beslutningen om at aflive din kanin, kan du hjælpe den med at undgå unødig smerte og lidelse.
Det kan dog være vanskeligt at beslutte, hvornår det er tid til at aflive din kanin. Hvis du er i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os for at drøfte mulighederne og træffe en værdig beslutning for din kanin.

Hvordan foregår en aflivning af en kanin?

Når det kommer til aflivning af din kanin, er meget vigtigt for os at sikre, det sker så roligt og smertefrit som muligt for både dig og din kanin. Vi forstår, at det kan være en vanskelig og følelsesladet dag, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at gøre det så godt som muligt.

Før selve aflivningen får kaninen en beroligende sprøjte, der får den til at falde i en dyb søvn, mens den stadig trækker vejret.

Efter dette giver vi kaninen en overdosis sovemiddel direkte ind i en blodåre eller ind gennem skinnet på maven, som får kaninen til at sove ind i løbet af meget kort tid. Dette gør vi for at sikre, at kaninen ikke føler nogen smerte og sover fredeligt ind. Vi vil altid sørge for, at aflivningen sker med største omsorg og respekt for din kanin.

Hvad sker der med min kanin efter den er blevet aflivet?

Du er velkommen til at blive så længe, du har behov for, for at tage afsked.

Hvis du ønsker at begrave din kanin i din have, kan du gøre det med mindre kæledyr som hunde, katte, kaniner og marsvin. Alternativt kan du vælge at lade din kanin blive hos os, hvor vi sørger for at sende den til et kæledyrskrematorium til kremering. Her vil den blive brændt sammen med andre kæledyr, og asken vil blive begravet på krematoriet.

Vi tilbyder også en enkeltdyrskremering, hvor din kanin kremeres individuelt. Efter kremeringen vil du have mulighed for at tage asken med hjem for at drysse den ud et sted, der har haft betydning for dig og din kanin. Alternativt kan du vælge at få asken hjem i en urne. Begge muligheder vil blive sendt til os efter kremering, og du får besked og får derefter udleveret asken eller urnen cirka 14 dage efter aflivningen.

Hvis du ønsker det, kan en lille del af asken omdannes til et smykke eller en anden form for minde. Vi er her for at støtte dig gennem hele processen og vil gerne hjælpe dig med at finde en passende måde at mindes din kanin på.

CVR: 28159234 | Cookiepolitik
Top