Dyrlæge og Dyrehospital


NÆRVÆR OG INDLEVELSE I FOKUS

Hos Trekantens Dyrlæger er jeres kæledyr vores fokus. Nærvær og indlevelse er altafgørende i vores faglige tilgang. Og vi ser os selv som dyrenes ambassadører for et godt liv. Uanset om din hund har brug for tandpleje, din kat skal til sundhedscheck, eller der er tale om en akut henvendelse, gør vi meget ud af dialog. På den måde mener vi, at vi får det bedste indblik i jeres behov og situation – og dermed kan vi sikre jer og jeres kæledyr den bedste behandling.

En klinik og et dyrehospital i Trekantsområdet: Fredericia og Taulov 

Vi dækker Trekantområdet. Vi har en dyreklinik og et dyrehospital, hvor vores team af dygtige dyrlæger og veterinærsygeplejersker cirkulerer rundt, alt afhængig af, hvor der er behov for dem. Det betyder, at jeres kæledyr kan blive tilset af samme dyrlæge og plejepersonale hver gang, I besøger os – hvis I ønsker det.

Vores dyrehospital ligger i Fredericia, og generelt har vi mange kunder fra Middelfart, Vejle, Børkop og Kolding området. Vores faciliteter er indrettet i lyse og imødekommende omgivelser, så der er plads til både ejer og kæledyr.  

CVR: 28159234 | | Cookiepolitik
Top